Uz sākumu Jaunumi LSPA aktualitātes Slēpošanas katedras „Ziemassvētki uz klāja”
Slēpošanas katedras „Ziemassvētki uz klāja” Drukāt
Piektdiena, 18 janvāris 2013 10:07

IMG 7348Aizgājušā gada 12.12.12. pievakarē Slēpošanas katedra, groziņu vakara stilā, atzīmēja Ziemassvētkus uz kuģa „Melnais Kaķis”.  Pasākumu organizēja 3.kursa topošie rekreācijas speciālisti, palīgā aicinot arī neklātienes un klātienes 4.kursa speciālistus.

Vakars norisinājās „uz klāja” un visi pasākuma apmeklētāji, pašiem to nezinot, kļuva par jauno jūrnieku kandidātiem, jo tobrīd uz klāja notika Jauno jūrnieku atlase. Jau ilgāku laiku uz kuģa bija notikušas dažādas likstas, pat šajā maģiskajā dienā bija saplīsusi galvenā dzenskrūve un tika piestāts Rīgas ostā, lai salabotu kuģi un pie viena notiktu Jauno jūrnieku atlase, jo kuģim bija nepieciešamas jaunas strādīgas rokas. Tika organizēti dažādi pārbaudījumi, lai  izvēlētos labākos jūrniekus. Kandidāti tika pārbaudīti jautrās rotaļās, dančos, kā arī tika novērtēts viņu radošums. Tika apgleznotas pudeles un rakstīti novēlējumi priekš citiem Ziemassvētkos, un citas aktivitātes.

Svinības noritēja tik jaukā gaisotnē, ka pat niknais pirātu iebrukums nespēja šo pasākumu izjaukt, jo Ziemassvētki taču ir piedošanas un saticības laiks... Un tā svinības turpinājās svinīgā un jautrā gaisotnē kopā ar pirātiem.

Sakam Lielu Paldies visiem, kas pagodināja mūs ar savu ierašanos! Uz tikšanos citos pasākumos!

Rakstu sagatavoja 3.st.g. studente Ieva Dundure


 

 
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv