Uz sākumu Jaunumi Studentiem LSPA ATKLĀTS ATPŪTAS STŪRĪTI STUDENTIEM
LSPA ATKLĀTS ATPŪTAS STŪRĪTI STUDENTIEM Drukāt
Ceturtdiena, 14 janvāris 2016 15:32

Sturitis 2016Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA) atklāta studentu atpūtas vieta, kas atrodas Akadēmijas centrālajā ēkā, 2.stāvā, pie Konferenču zāles. Projekts tapis ar Swedbank atbalstu.

Atklāšanas laikā studenti, augstskolas vadība, kā arī Swedbank pārstāvji, kopā ar vienu no Latvijas vadošajiem fitnesa treneriem Ralfu Upmani, izmēģināja atpūtas stūrīša fitnesa bumbas, kas studentiem sniegs iespēju lekciju starplaikos atpūsties un pavingrot.

LSPA vadība un Studējošo pašpārvalde saka – PALDIES!, sadarbības partneriem un idejas autoriem no Swedbank, jo īpaši Swedbank segmenta vadītājai, Pārdošanas un mārketinga daļā, Ievai Langenfeldei, mārketinga projektu vadītājai Ilzei Spriņģei un Dacei Ozoliņai no aģentūras „Prodaktiv”.

Savukārt LSPA rektors Jānis Žīdens, par ieguldīto darbu studentu atpūtas stūrīša tapšanā, pateicas Studiju departamenta vadītājam Ivaram Kravalim.

Informāciju sagatavoja:
LSPA sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja
Ilze Āķe-Vīksne, 29445209
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu

 
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv